QUE VAGI DE GUST

Blog relacionat amb receptes de cuina: fetes amb thermomix, fent xup-xup i també receptes de pa

dilluns, 25 de febrer del 2008

Amanida tèbia d'espinacs amb salmó i anxoves

M'estreno amb una recepta d'aquelles per fer quan tens convidats a casa.

Ingredients (per a 4 persones):
800 gr d'espinacs
200 gr de salmó fumat
12 filets d'anxoves
Formatge de cabra

Per a la vinagreta:
100 gr d'olives negres (si són sense os us anirà més bé)
1 cullerada de mostassa
Vinagre de Mòdena
Oli i sal

Mode de preparació:
Escaldeu els espinacs. Després poseu-los sota l'aixeta amb aigua freda, escorreu-los i reserveu-los.
Per fer la vinagreta piqueu les olives negres, afegiu-hi l'oli, el vinagre i 1 cullerada de mostassa i barregeu-ho tot.
Talleu el salmó a tires i les anxoves a trocets petits i barregeu-ho amb els espinacs. Afegiu-hi una mica de vinagreta.
Poseu l'amanida en una font, a sobre coloqueu-hi el formatge tallat a rodanxes i gratineu-ho al forn.
Per acabar el plat, si voleu ho podeu guarnir amb un rotlle de salmó i dins una anxova. Per sobre poseu la vinagreta.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

5 comentaris:

Blogger Nuestro pequeño rinconcillo ha dit...

Sandra, soy Maribel, me has escrito en mi blog de las "cocas de sucre", veo que tambien tienes un blog, de vez en cuando te vere y asi recordare alguna que otra receta de mi querido pueblo.
Besitos gordos
Maribel.

3 de març del 2008, a les 17:03  
Blogger Nuestro pequeño rinconcillo ha dit...

Por cierto ya te habia contestado en mi blog, repito....que les des un besito muy fuerte de mi parte a tu suegra Victoria y a todos.
Maribel

3 de març del 2008, a les 17:04  
Blogger Sandra Castro ha dit...

Hola Maribel,
Que gracia!! Te encuentro en todas partes. El domingo cuando buscaba recetas de coca, encontré primero la de coca de San Juan que tienes en El cafetito, después la de Masses dolces y después a L'Artesà. Casualidades!!

Hace poco Elinor abrió este blog y me invitó a participar. Yo de hecho sólo he añadido esta receta. Te la recomiendo porque el contraste de sabores la hace muy curiosa y especial. Espero que te guste si la pruebas.

Un beso muy fuerte,
Sandra

6 de març del 2008, a les 17:33  
Blogger Nuestro pequeño rinconcillo ha dit...

Sandra, la coca de San Juan, tambíén te la recomiendo, sale estupenda.
Yo la hago todos los años por San Juan, el barrio que vivo en Pamplona se llama "San Juan" y las fiestas las celebro con esta coca y alguna que otra cosita más.
El foro de El Cafetito lo frecuento a diario, aunque ultimamente no me da más la vida y participo menos pero si pones "Maribel53" en "Buscar" saldran todas mis cosas que he puesto por alli desde hace unos añitos.
Pero seguro que te tienes que registrar y si quieres participar pues mejor que mejor, si lo hicieras identificate que eres tú...vale???

Petonets
Maribel

6 de març del 2008, a les 21:37  
Blogger Elionor ha dit...

Bona nit Sandra,

per fi he tingut un minut per escriure. La recepta promet a veure si trobo el dia per fer-la. Prometo fer la foto i comentar a veure que tal. No sembla complicada i aquests els ingredients sempre els acostumo a tenir a la nevera.

Bona nit

13 de març del 2008, a les 8:05  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici